web analytics

Nederlandse dramaserie La Famiglia bij NPO1

La FamigliaVanaf donderdag 29 september wordt door de AVROTROS de Nederlandse dramaserie La Famiglia uitgezonden op NPO1. De serie telt tien afleveringen en is geschreven door Maria Goos.

In La Famiglia volgen we een Nederlands-Italiaanse familie die met cultuurverschillen te maken heeft, maar ook een geheim probeert te verbergen. Marloes Esposito (Ariane Schluter) runt met haar man Salvatore (Hein van der Heijden) het Italiaanse restaurant Il Baffo. Ze hebben het 25 jaar geleden opgezet met een erfenis van haar schoonvader Giancarlo (Gigi Savoia). In ruil daarvoor mag hij met zijn zwager Pasquale (Gigio Morra) in de kelder een incassobureau runnen en dat zorgt voor wat wrijving en brengt nogal dubieuze gasten over de vloer zoals bordeelhouder Joop (Frans van Deursen).

Marloes probeert iedereen op het rechte pad te houden en een gezellige familie te zijn, maar de Italiaanse mannen, waaronder haar zwager Franco (Teun Kuilboer) hebben zo hun eigen ideeën. Het verleden van Giancarlo blijkt de familie te achtervolgen en dat merken zelfs de Hollandse kleinkinderen Angelo (Gijs Blom) en Giulia (Eva Laurenssen). Als op een dag Annie (Joke Bruijs), de moeder van Marloes met gestolen kleding het restaurant binen komt heeft Marloes het even hehad en lucht ze haar hart bij de ex van Franco: Leonie (Fockeline Ouwerkerk), die op haar beurt een intieme band heeft met Angelo. Maar de problemen worden nog groter als de oude bekenden van Giancarlo op de stoep staan om een oude rekening te vereffenen.

La Famiglia is vanaf 29 september elke donderdag om 20:30 te zien bij NPO1

Vanaf zondag 6 november is de serie elke zondag om 23:10 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven