web analytics

Moordvrouw seizoen 6 bij RTL4

MoordvrouwVanaf zondag 8 januari is bij RTL4 het zesde seizoen te zien van de politieserie Moordvrouw. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het zesde seizoen zien we dat het team een nieuwe politiechef heeft: Dries van Zijverden (Ali Ben Horstin). Hij neemt het werk over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) die aan het einde van seizoen 5 eervol ontslag nam. Al vraagt het team wel af waarom de oud Chef van de Landelijke Eenheid nu de leiding heeft over een klein team en gedegradeerd is tot korpschef. Maar Fenna (Wendy van Dijk) kan het goed met hem vinden, tot ze ontdekt dat hij recent in de poblemen is gekomen.

In de eerste drie afleveringen zien we het verhaal van vastgoedbedrijf Kortooms en Co. Als een dode man uit het kanaal wordt gehaald lijkt hij dronken in het water te zijn gevallen. Fenna gelooft niet in een ongeluk en denkt dat er meer aan de hand is. Ze werkt hier samen met nieuwe collega’s. Al snel zijn er aanwijzingen gevonden in de richting van het vastgoedbedrijf en gaan ze undercover op zoek naar bewijzen.

In de overige afleveringen werkt Fenna weer samen met Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi) en Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) en houden ze zich bezig met de uitbuiting van Poolse arbeidskrachten, de dramatische gevolgen van de vrijspraak van een badmeester die een jongetje heeft laten verdrinken en binden ze de strijd aan met een vlogger die betrokken is bij een dubbele moord. Ook krijgen ze te maken met de gevaren van online daten en corruptie binnen Justitie. Ook komen ze weer in contact met Samantha (Mehrnoush Rahmani) die nu bij Interne Zaken werkt en alles uit de kast haalt om haar oude collega’s het leven zuur te maken. En dan is er ook nog iemand die Fenna voortdurend in de gaten lijkt te houden en briefjes voor haar achter laat.

Het zesde seizoen Moordvrouw is vanaf 8 januari elke zondag te zien om 20:00 bij RTL4

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven