Misdaadserie T. bij één

T.Vanaf zondag 13 september wordt de nieuwe misdaadreeks T. uitgezonden op één. Hierin speelt Koen De Bouw professor Jasper Teerlinck die zich ontpopt tot een hele goede rechercheur. Het seizoen telt dertien afleveringen.

Jasper Teerlinck (Koen De Bouw) is een briljante professor in de criminologie. Hij is populair bij zijn studenten, zolang hij niet tegen ze tekeer gaat. Bij de rest van de wereld is hij een stuk minder populair. Hij is niet sociaal, hij zegt wat hij denkt en verdedigt meningen die ingaan tegen de publieke opinie. En dan heeft hij ook nog smetvrees.

Zijn leven neemt een wending als oud-studente Annelies Donckers (Ella Leyers) bij hem langsgaat. Zij werkt nu een paar jaar als rechercheur bij de Federale Gerechtelijke Politie. Ze komt advies vragen over een verkrachtingszaak. Door zijn oud-studenten komt Jasper nu ook weer in contact met Christina Flamant (Tanja Oostvogels), die nu commissaris is bij de politie. Zij was zijn grote liefde, maar ze heeft bedrogen. Doordat Teerlinck telkens resultaten boekt vragen ze hem steeds vaker om hulp bij lopende zaken.

T. wordt vanaf zondag 13 september om 21:20 uitgezonden op één. Op 27 september is geen aflevering te zien wegens het WK Wielrennen.

Lees ook:

Redactie