Tweede seizoen The Last Ship bij Veronica

The Last ShipVanaf zondag 13 september wordt op Veronica het tweede seizoen van The Last Ship uitgezonden. De sere is gebaseerd op het gelijknamige boek van Willia Brinkley, Het tweede seizoen telt dertien afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we dat de wereldpopulatie aardig naar beneden is gegaan door een dodelijk virus. De enige die geen slachtoffer zijn geworden is de bemanning van het marineschip Nathan James. Gelukkig zaten aan boord twee microbiologen en dus kon er een vaccin gemaakt worden. In het tweede seizoen zijn Kapitein Chandler (Eric Dane) en tweede commedant Slattery (Adam Baldwin) en de rest van de bemanning bezig om het vaccin dat gemaakt is te verspreiden. Ze krijgen tegenwerking van een groepje mensen die immuun is tegen het virus en vinden dat ze recht hebben op de aarde.

Het tweede seizoen van The Last Ship wordt vanaf 13 september elke zondag om 20:30 en 21:30 uitgezonden op Veronica. Vanaf 27 september is de serie verschoven naar de late avond: om 22:20 wordt The Last Ship uitgezonden.

Lees ook:

Redactie