Professor T. seizoen 3 bij één

Professor TVanaf zondag 9 september is bij één het derde en laatste seizoen van de serie Professor T. te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we hoe de briljante, soms iets te directe, politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. (Koen De Bouw), de corrupte commissaris Serge Lauwers neerschoot om zijn grote liefde Christina Flamant (Tanja Oostvogels) te beschermen. Hierdoor begint het derde seizoen met professor T. achter slot en grendel.

En professor T. in de gevangenis is een hele beproeving voor een man met autisme en smetvrees, maar langzaam maar zeker went hij aan zijn nieuwe leven. Hij kan zelfs zijn oude beroep weer oppakken als een medegevangene beroep op hem doet om zijn onschuld te bewijzen. Hierdoor groeit zijn populariteit binnen de gevangenis en staan de gevangene in de rij voor een consult. Maar ook de Federale Gerechtelijke Politie doet weer een beroep op hem waar inspecteur Saskia Vogels (Leen Roels) nieuw is in het team.

Ook krijgt de professor te maken met een onthullende getuigenis van zijn moeder wat zijn wereld op zijn kop zet. Hierdoor herbeleeft Jasper de donkerste tijd van zijn leven: de zelfmoord van zijn vader. Samen met Christina Flamant verdiept hij zich in zijn ultieme dossier.

Het derde en laatste seizoen van Professor T. is vanaf 9 september elke zondag om 21:20 te zien bij één

Lees ook:

Redactie