web analytics

Miniserie The Pembrokeshire Murders bij NPO2 en één

The Pembrokeshire MurdersVanaf 29 januari is bij één de Britse miniserie The Pembrokeshire Murders te zien. De serie telt drie afleveringen. Vanaf 2 oktober is de serie te zien bij NPO2

In de serie zien we dat twee onopgeloste dubbelmoorden in de jaren 80, die van Richard en Helen Thomas in 1985 en van Peter en Gwenda Dixon in 1989, een schaduw werpen op het werk van het politiekorps van Dyfed Powys in Wales. In 2006 besluit de pas gepromoveerde Steve Wilkins (Luke Evans) allebei de zaken te heropenen. Hij wil forensische methodes toepassen en met zijn eigen gekozen team vinden ze microscopische DNA en vezels dat deze moorden mogelijk kan linken aan een rits inbraken in de jaren 80 en 90.

De inbreker John Cooper (Keith Allen) zit al een tijdje vast en zal binnenkort vrijkomen. Als Steve Wilkins gelijk heeft is John ook een seriemoordenaar en dus moeten ze zo snel mogelijk en zo veel mogelijk bewijs vinden zodat ze hem kunnen aanhouden in zijn cel voordat hij vrij komt en opnieuw kan moorden.

The Pembrokeshire Murders is vanaf 29 januari elke zaterdag om 20:35 te zien bij één

Vanaf 2 oktober 2021 is de serie elke zaterdag om 22:10 te zien bij NPO2

vanaf 17 juni 2022 is de serie opnieuw elke vrijdag om  20:40 te zien bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven