web analytics

Beau Séjour seizoen 2 bij één

Beau SejourVanaf zondag 31 januari is bij één het tweede seizoen van de Belgische serie Beau Séjour te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Oud-commandant van de marine Maurce Teirlinck (Gene Bervoets) ziet zijn eigen lichaam aan de mast van zijn zeilboot ‘Beau Séjour’ bungelen, en dan is het meteen duidelijk dat er iets vreemd aan de hand is. Door een heftige storm slaat hij van boord en verdwijnt hij in de zee. Later wordt hij wakker op het strand en merkt dat niemand hem kan horen of zien. Hij verneemt dat hij dood is, maar dwaalt rond als een levende dode, het blijkt ook dat zijn familie hem liever kwijt dan rijk is door de koude reacties op zijn dood. Hij kan zich niets herinneren over de bewuste nacht van zijn dood en hij gelooft niet dat hij zelfmoord zou plegen en gaat dus op onderzoek uit.

Door het onderzoek leert hij zijn zeven jarige kleinzoon Jasper kennen die hem wel kan zien. Maurice heeft een tweede kans gekregen om zijn fouten goed te maken bij zijn familie, die hem verachten voor iets wat hij zeven jaar geleden heeft gedaan. Intussen wordt duidelijk dat zijn dood anders is gelopen dan de politie vermoordt en er komen verschillende betrokkenen in het vizier. Maurice hoop de zaak op te lossen om zo voor altijd rust te vinden.

Beau Séjour is vanaf 31 januari elke zondag om 20:45 te zien bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven