web analytics

Miniserie Pistol bij Disney+

PistolVanaf woensdag 6 juli is bij Disney+ de muzikale biografische serie Pistol te zien. De serie telt zes afleveringen.

De serie gaat over een rock & roll revolutie en de woedende razende storm in het midden is die van de Sex Pistols en die van oprichter en gitarist Steve Jones. Uit zijn oogpunt zien we de drie meest epische en chaotische jaren in de geschiedenis van de muziek.

Het is midden jaren 70 in Londen waar de recessie hoogtij viert. Steve Jones (Toby Wallace) is een dakloze jonge man die probeert een rockband te vormen. De kleding mag hij lenen van Vivienne Westwood (Talulah Riley) en haar zakenpartner Malcolm McLaren (Thomas Brodie-Sangster) wil wel de manager worden. Steve heeft zijn oog laten vallen op Chrissie Hynde (Sydney Chandler) als zangeres. Na een dramatische eerste optreden wordt de band hernoemd van Kutie Jones and his Six Pistols naar Sex Pistols en wordt Steve de vaste gitarist en John Lydon (Anson Boon) de nieuwe zanger. Wat volgt is een nieuw optreden, een nieuw bandlid in Sid Vicious (Louis Partridge) en veel chaos.

Pistol is vanaf woensdag 6 juli te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven