web analytics

Minder afleveringen voor Imaginary Mary,  meer voor Designated Survivor en Speechless

Designated SurvivorDe Amerikaanse zender ABC gaat vier afleveringen minder uitzenden van de komedieserie Imaginary Mary. In plaats van dertien afleveringen zijn er nu negen afleveringen te zien. De serie gaat over Alice (Jenna Elfman), een carrièrevrouw die de liefde van haar leven tegen komt: een vader van drie kinderen. Hierna krijgt ze ineens bezoek van haar denkbeeldige vriendin uit haar jeugd. Als reden van het inkorten van de afleveringen wordt gemeld dat de animatie van de denkbeeldige vriendin meer tijd nodig heeft.

Nadat gisteren This is Us een volledig seizoen heeft gekregen krijgen nu de ABC-series Designated Survivor en Speechless een volledig seizoen: ze krijgen er negen afleveringen bij en daarmee komt het aantal voor het eerste seizoen op 22. Speechless volgt een Amerikaanse familie DiMeo, met een moeder die actie onderneemt (gespeeld door Minnie Driver), een vader die slimmer is dan hij denkt, een nuchtere dochter, een slimme middelste kind en hun tienerzoon met een hersenverlamming die in een nieuwe stad hun leven willen verbeteren.

In Designated Survivor volgen we de minister van Wonen Tim Kirkman (Kiefer Sutherland) die nadat er een aanslag is gepleegd tijdens de State of the Union de volgende president van de Verenigde Staten is geworden. Hij weet alleen nog niet dat die aanslag pas het begin is.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven