Midsomer Murders seizoen 22 bij één

Midsomer MurdersVanaf vrijdag 3 september is bij één het tweeëntwintigste seizoen van de Britse detective Midsomer Murders te zien.

In de eerste aflevering zien we hoe iedereen in Little Worthy in de ban is van een stadslegende die fotograaf Wolf Hunter verzint voor een wedstrijd van het lokale internetcafé. Al snel wordt Little Worthy overspoeld door toeristen die van heinde en verre komen op een glimp op te vangen van het mysterieuze monster. Maar als er echt een man wordt vermoord moeten John Barnaby (Neil Dudgeon) en Jamie Winter (Nick Hendrix) onderzoeken of de mythe realiteit is geworden.

In de tweede aflevering zien we hoe Tamworth Springs de thuisbasis is van Midsomer’s Stitcher Society, een vereniging voor mensen die moeten revalideren van een hartoperatie door middel van lezingen, psychische ondersteuning en sportlessen. Maar dan verschijnt Toby Wagner, die jaren geleden werd vrijgesproken van moord, en de verontwaardiging is groot. De volgende dag wordt de stichter van de Society dood aangetroffen.

Het tweeëntwintigste seizoen van Midsomer Murders is vanaf 3 september elke vrijdag om 20:30 te zien bij één

Lees ook:

Redactie