web analytics

Flikken Rotterdam seizoen 5 bij NPO1

Flikken RotterdamVanaf vrijdag 1 september is op NPO1 het vijfde seizoen van de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen

In het vijfde seizoen zien we dat in een laboratorium een aantal werknemers worden vermoord, dus starten de rechercheurs een onderzoek waarin al snel duidelijk wordt dat de enige overlevende het doelwit was. Stan (Cees Geel) , Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen) en Esther (Maartje van de Wetering) proberen uit te zoeken waarom zij dood moest en brengen haar naar een safehouse. Al snel is er een verband tussen de overlevende laborante en een geneesmiddelonderzoek waaraan diverse jonge mensen hebben meegedaan waarbij het met sommige van hen niet goed is afgelopen. Ook wordt er een chemische stof gevonden die er niet thuishoort.

Als een vertegenwoordiger van een farmaceutisch bedrijf zich meldt bij officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) met vragen over deze stof verdwijnen de resultaten van de test en ook de directeur van de aardbodem. De Rijksrecherche neemt het onderzoek over en concludeert dat het team en met name Esther steken heeft laten vallen. Het team zet alles op alles om Esther vrij te pleiten door de ware toedracht van de moorden te achterhalen.

Dries vertoont ondertussen gevaarlijk gedrag na het vierde seizoen en brengt de anderen regelmatig in gevaar. Noucha verwerkt een persoonlijk verlies met behulp van Stan.

Het vijfde seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 3 september elke vrijdag om 20:40 te zien bij NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven