web analytics

Deel twee vijftiende seizoen Midsomer Murders bij NPO1

Midsomer Murders
Vanaf vanavond zend de KRO op NPO1 het tweede deel uit van het vijftiende seizoen Midsomer Murders. Het landschap mag dan wel zo idylisch lijken, maar het is er schering en inslag met al die moorden. Gelukkig zijn daar nog John Barnaby (Neil Dudgeon) en Ben Jones (Jason Hughes) die de moorden oplossen.

In dit tweede deel van het seizoen wordt onder andere een lid van de amateur-astronomenclub dood gevonden nadat hij tijdens een zonverduistering de hersens is ingeslagen met een meteoriet. Barnaby en Jones merken dat de astronomen meer zijn dan sterrenkijkers alleen. In de tweede aflevering ontwaakt Harriet Farmer uit een coma, nadat ze een jaar er voor was aangevallen terwijl ze wilde weglopen met haar vriendje, die nu nog steeds vermist is. Nadat ze wakker is krijgt de schaakclub te maken met een moordenaar.

In de laatste aflevering vinden Barnaby en Jones Debbie Moffet die is doodgedrukt onder een gigantische kaas in de melkfabriek waar ze werkt. Ze werd gevonden door collega Jim die meer bezorgd is om de kaas. Als dan ook nog aan het licht komt dat er plannen waren om de kaas te veranderen zijn er ook geruchten over de ouders van een prestigieuze school.

Uitzending: Midsomer Murders vanaf woensdag 22 oktober om 21.25 uur op NPO 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven