web analytics

Meisje van Plezier wekelijks te zien bij RTL4

Meisje van PlezierVanaf zondag 10 september is bij RTL4 de Nederlandse serie Meisje van Plezier te zien. De serie telt acht afleveringen. De serie is ook te zien bij Videoland en is bedacht door Haline Reijn.

In Meisje van Plezier volgen we Nadine (Angela Schijf) die twee kinderen heeft: dochter Lina (Iris van der Made) en zoon Chris (David Rebergen), en huismoeder is. Haar huwelijk met Remco (Peter Paul Muller) lijkt zo op het eerste gezicht prima. Hij zorgt voor de inkomsten en zij voor de kinderen en verder leven ze langs elkaar heen. Maar dan biecht Remco zijn affaire op met Xanna (Britte Lagcher), de halfzus van Nadine, en vertrekt.

Nadine is ontroostbaar, de zorgzame maar levenslustige vrouw die zich heeft aangepast an het leven van haar man en zich in dienst van haar gezin heeft gesteld. Ze lijkt een afhankelijke vrouw te zijn, maar diep van binnen schuilt een krachtige vrouw die wil leven. Ze komt helemaal tot bloei als ze toevallig haar oude jeugdvriendin Meryem (Birgit Schuurman) tegen komt. Meryem is al jaren actief in het escortcircuit en hiermee is de nieuwsgierigheid van Nadine aangewakkerd en wil ze die wereld ontdekken. Andere acteurs in de serie zijn Roeland Fernhout als huisvriend Sander, Geert de Jong als moeder Patricia en Filip Peeters als Willem, de nieuwe liefde van Patricia.

Meisje van Plezier is vanaf 10 september elke zondag om 21:30 te zien bij RTL4 en vanaf dezelfde datum in zijn geheel te zien bij Videoland.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven