web analytics

Romantische dramaserie Tytgat Chocolat bij één

Tytgat ChocolatVanaf zondag 10 september is bij één de serie Tytgat Chocolat te zien. De serie telt zeven afleveringen.

De serie begint bij de eerste werkdag van Jasper Vloemans (Jelle Palmaerts), een charmante jongen met het syndroom van Down. Hij ziet zijn baan als inpakker bij chocoladebedrijf Tytgat Chocolat als een grote stap naar onafhankelijkheid. Hij maakt er snel vrienden en zijn collega Tina Dibrani (Mira Bryssinck), een licht autistisch meisje van Kosovaarse afkomst wordt verliefd op hem. Jasper die in het verleden een paar keer gedumpt werd houdt de boot af, maar Tina houdt vol en ook Jasper is tot over zijn oren verliefd.

Maar dan verschijnt de politie bij het chocoladebedrijf. Tina en haar moeder Katarina (Anila Dervishi), die daar ook werkt, worden het land uitgezet en teruggestuurd naar Kosovo. Jasper blijft achter met veel vragen en een gebroken hart achter. Het helpt ook niet dat zijn ouders, Raoel (Frank Focketeyn) en Nikki (Mieke De Groote) hem als een klein kind behandelen. Dus staat hij op een nacht met zijn vrienden van de inpakdienst te liften bij de snelweg met als doel om naar Kosovo te gaan en Tina te vinden.

Ondertussen heeft Roman Tytgat (Wim Opbrouck), de baas van het bedrijf andere zorgen. Hij leidt Tytgat Chocolat met een groot hart, maar zijn aanpak krijgt kritiek van zijn neef Andy Verherstraeten (Flor Decleir) die een getalenteerde econoom is die het familiebedrijf wil moderniseren. Hij wil een hogere productie en wil dat met inpakrobots doen en de werkplaats met de werknemers met een beperking moet weg. Andy krijgt de steun van zijn grootvader en aandeelhouder Achille Verherstraten (Jan Decleir) die zo de macht en winst naar zich toe kan trekken. Roman moet zich zien te verdedigen tegen deze coup en dan moet hij ook nog op zoek naar vijf verdwenen inpakkers.

Tytgat Chocolat is vanaf 10 september elke zondag om 21:20 te zien bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven