Derde en laatste seizoen Manifest bij Net5

ManifestVanaf woensdag 11 augustus is bij Net5 het derde en laatste seizoen van de Amerikaanse serie Manifest te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

In dit seizoen zijn Ben (Josh Dallas) en Vance (Daryl Edwards) in Cuba om het mysterie van vlucht 828 te ontrafelen terwijl Michaela (Melissa Roxburgh) en Zeke (Matt Long) op huwelijksreis zijn in Costa Rica waar ook 828-passagier Angelina (Holly Taylor) wordt vastgehouden door haar ouders die denken dat ze bezeten is. Saanvi (Parveen Kaur) probeert haar zonden uit het verleden te vergeten door aan een nieuw hoofdstuk te beginnen en Jared (J.R. Ramirez) zijn interesse wordt gewekt door een interessante vreemdeling. Grace (Athena Karkanis) moet een moeilijke beslissing nemen om haar familie te beschermen en helpt Olive (Luna Blaise) een nieuwe vriend.

Het derde seizoen van Manifest is vanaf 11 augustus elke woensdag om 20:30 en 21:25 te zien bij Net5

Update 28 augustus 2021:
Het derde seizoen blijkt toch niet het laatste te zijn voor Manifest. De serie krijgt een vierde seizoen van in totaal twintig afleveringen en die zal bij Netflix te zien zijn. Ook is bekend gemaakt dat dit vierde seizoen wel echt het laatste seizoen zal zijn.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *