web analytics

Lore seizoen 2 bij Amazon Prime

LoreVanaf vrijdag 19 oktober is bij Amazon Prime het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse horrorserie Lore. Dit seizoen telt zes op zichzelf staande afleveringen.

In ‘In the Name of Science’ gaat het over twee Ierse immigranten die beginnen als grafrovers om de lichamen aan dokters te verkopen, maar besluiten dan dat het makkelijker is om de mensen zelf te vermoorden. In ‘Mirror, Mirror’ gaat het over een gravin die bloed drinkt van maagden.

In ‘Ghost in the Attic’ gaan we naar Duitsland, waar in het interbellum een familie gaat slapen terwijl ze niet weten dat hun moordenaar in de muren van hun huis woont als een geest om zijn kans af te wachten om ze te vermoorden. In ‘The Curse of the Orloj’ zijn twee klokkenmakers bezig met een race tegen de klok. De vloek van Orloj heeft de stad Praag al gek gemaakt terwijl mensen doodgaan aan de pest. De broers komen achter de prijs voor het veranderen van de geschiedenis.

In ‘The Witch of Hadley’ volgen we een jonge vrouw die opgroeit in een stadje dat geregeerd wordt door een godsdienstwaanzinnige. Ze moet een grote fout rechtzetten voordat een woedende menigte de oude heks, Mary Webster, zal ophangen. En in ‘The Devil and the Divine’ geloofde in 1922 één persoon dat we een raket de ruimte in kunnen sturen en dat we een demoon kunnen oproepen. In 1952 heeft Jack Parsons dat allebei gedaan. Het enige waar hij om heeft is de Scarlet Woman die hij heeft opgeroepen en verloren: Marjorie Cameron.

Het tweede seizoen van Lore is vanaf vrijdag 19 oktober te zien bij Amazon Prime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven