web analytics

Komische dramaserie Tenminste houdbaar tot bij NPO1

Tenminste houdbaar totVanaf donderdag 2 juni is de komische dramaserie Tenminste houdbaar tot te zien bij NPO1. De serie telt acht afleveringen.

Anna (Ricky Koole) heeft jarenlang haar carrière in de koelkast gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul (Ruben van der Meer). Nu zijn de kinderen bijna het huis uit en komt de focus te liggen op hun relatie. Ze blijken allebei andere doelen te hebben, zo stort Paul zich op zijn werk voor promotie in de paardenvoedingssupplementen en Anna wil zichzelf opnieuw uitvinden, maar dat wordt lastig als haar lichaam tekenen van de overgang vertoont.

Op zoek naar een invulling van haar leven zonder kinderen en een afwezige man overweegt ze haar opties, pakt ze haar acteercarrière weer op of gooit ze het roer om? Maar geen enkel plan komt echt van de grond en Paul krijgt op zijn werk concurrentie van een veel jongere werknemer. De kloof tussen Anna en Paul groeit en ze doen er alles aan om iedereen bij elkaar te houden. Het is maar de vraag of hun inspanningen er voor zorgt dat ze dichter bij elkaar komen.

Tenminste houdbaar tot is vanaf 2 juni elke donderdag om 20:30 te zien bij NPO1.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven