It’s Always Sunny in Philadelphia seizoen 12 bij Comedy Central

It's always Sunny in PhiladelphiaVanaf zondag 4 juni is bij Comedy Central het twaalfde seizoen te zien van de Amerikaanse komedieserie It’s Always Sunny in Philadelphia. Dit seizoen telt tien afleveringen en een dertiende en veertiende seizoen is al aangekondigd.

De serie volgt een groep vrienden, Charlie (Charlie Day), Mac (Rob McElhenney) en de tweeling Dennis (Glenn Howerton) en Dee (Kaitlin Olson) die samen de Paddy’s Pub runnen. Ook is de vader van Dennis en Dee, Frank (Danny DeVito) van de partij. Dit twaalfde seizoen begint met een musical-aflevering waarin een elektrische deken en een videoband van The Wiz een grote rol spelen. In andere afleveringen bezoeken ze een waterpark, denkt Charlie dat zijn moeder door de moeder van Mac wordt vastgehouden en moeten ze aan het werk op een drukke dag en hebben ze er eigenlijk geen zin.

Het twaalfde seizoen van It’s Always Sunny in Philadelphia is op zondag 4 juni te zien om 21:05 en 21:30 op Comedy Central. Daarna elke week om 21:30 een nieuwe aflevering

Lees ook:

Redactie