Derde seizoen Fear the Walking Dead bij AMC

Fear the Walking DeadVanaf maandag 5 juni is het derde seizoen van Fear the Walking Dead te zien bij het digitale kanaal AMC. Dit seizoen telt zestien afleveringen, die in twee delen worden uitgezonden.

In seizoen drie komen de families samen aan de zinderende en gewelddadige Amerikaans-Mexicaanse grensstreek. Ze moeten niet alleen de samenleving, maar ook families herbouwen. Madison (Kim Dickens) heeft weer contact met Travis (Cliff Curtis), maar Alicia (Alycia Debnam-Carey) kan de moord op Andres maar niet vergeten. De zoon van Madison is enkele kilometers van haar verwijderd en tijdens de eerste actie van Nick (Frank Dillane) als leider kwam Luciana (Danay Garcia) terecht in een hinderlaag van een militiegroep. Strand (Colman Domingo) heeft zijn zinnen gezet op de nieuwe valuta die wordt gebruikt en Ofelia (Mercedes Mason) kan testen of ze goed kan overleven.

Het derde seizoen van Fear the Walking Dead is vanaf maandag 5 juni om 22:00 te zien bij AMC. Het seizoen begint met een dubbelaflevering

Lees ook:

Redactie