web analytics

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 bij Disney+

High School Musical The Musical The SeriesVanaf vrijdag 14 mei is bij DIsney+ het tweede seizoen te zien van de Amerikaanse muzikale serie High School Musical: The Musical: The Series. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het tweede seizoen zien we hoe Ricky (Joshua Bassett), Nini (Olivia Rodrigo), Gina (Sofia Wylie) en de andere wildcats helemaal gelukkig zijn na hun openingsavond en dat vieren bij Ashlyn (Julia Lester). Dit seizoen zullen ze zich voorbereiden op de musical Beauty en het Beest. Ze zullen het moeten opnemen tegen hun rivaal North High School in een theaterwedstrijd. Voor dramadocent Jenn (Kate Reinders) wordt het persoonlijk als haar ex Zack (Derek Hough) de nieuwe dramadocent van North High blijkt te zijn.

Ook zien we dat de uitwisselingsstudent van North High, Antoine (Andrew Barth Feldman), een oogje heeft op Ashlyn en zien we hoe Howie (Roman Banks), een slimme scholier die als bijbaantje pizzabezorger is voor de pizzazaak van de ouders van Big Red (Larry Saperstein) in contact komt met een Wildcat. Lily (Olivia Rose Keegan) wil niets liever dan op het podium staan, ze lijkt heel erg lief maar blijkt over lijken te gaan.

Het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is vanaf 14 mei elke vrijdag te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven