web analytics

High School Musical: The Musical: The series bij Disney+

High School Musical The Musical The SeriesVanaf dinsdag 12 november is bij Disney+ de Amerikaanse serie High School Musical: The Musical: The series te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en een tweede seizoen is al besteld.

De serie speelt zich af op de East High School in Salt Lake City, Utah. De school waar de High School Musical films zijn opgenomen. Miss Jenn (Kate Reinders), die figurant was in de film begint daar na als dramadocent. Ze besluit dan ook High School Musical: The Musical op te voeren als winterproductie.

Ricky (Joshua Bassett), een skater dumpte zijn vriendin Nini (Olivia Rodrigo) in de vakantie nadat ze zei dat ze van hem hield. Nu ze terug op school zijn wil Ricky Nini terug, maar zij heeft op theaterkamp haar hart verloren aan basketballer EJ (Matt Cornett). Nini en EJ doen auditie voor de hoofdrollen Gabriella en Troy, maar Ricky besluit ook om auditie te doen, terwijl hij niets met musical heeft, om Nini terug te winnen. Ze krijgen te maken met choreograaf Carlos (Frankie A. Rodriguez), de gemene Gina (Sofia Wylie) die nieuw is op school en theaterambities heeft en Big Red (Larry Saperstein) is de wat sullige beste vriend van Ricky. We zien hoe ze moeten samenwerken om de musical op te voeren.

De eerste aflevering van High School Musical: The Musical: The series is dinsdag 12 november te zien bij Disney+, de tweede en volgende afleveringen zijn vanaf 15 november elke vrijdag te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven