web analytics

Hockeyvaders bij Videoland

Vanaf vrijdag 17 maart is bij Videoland de Nederlandse dramaserie Hockeyvaders te zien. De serie telt zeven afleveringen.

In Hockeyvaders zien we het verhaal van een op het eerste gezicht chic hockeymilieu waarbij drie hockeyvaders (gespeeld door Remko Vrijdag, Tijn Docter en Walid Benmbarek) van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij de drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los.

Ze willen nog één keer vlammen voor het te laat is en het naderende 100-jarig bestaan van de hockeyclub Laurentius is de perfecte gelegenheid. De mannen bundelen hun krachten om dit jubileum onvergetelijk te kunnen maken. Maar in hun drang om nog een laatste keer te kunnen winnen maken ze een complete puinhoop van hun leven. De gevolgen zijn niet alleen groot voor henzelf, maar ook voor hun carrières, familie en de club. En niet alleen de drie hockeyvaders is de strijdlust aangewakkerd ook bij hun (ex-)vrouwen en jongeren is er iets ontwaakt.

Hockeyvaders is vanaf vrijdag 17 maart te zien bij Videoland.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven