Ghost Rockers te zien bij RTL Telekids

Ghost Rockers
Vanaf 8 december brengt RTL Telekids de nieuwe Studio 100-serie Ghost Rockers. Het is een 53-delige dramaserie over vijf tieners met één gemeenschappelijke droom: een plek bemachtigen op de prestigieuze DAM Academie, een artiestenschool waar veel sterren zijn geboren. De vijf gaan vol goede moed aan de slag, maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt op de school en dat iemand een diep en duister geheim met zich meedraagt.

De serie Ghost Rockers gaat over Jonas Van Loo (Juan Gerlo), die zijn leven lang al gitarist wil worden, zijn ouders vinden dat geen goed idee en daarom gaat hij dus stiekem naar de DAM Academie. Mila Santiago (Tinne Oltmans) is slim en stoer, maar niet heel spraakzaam. Haar moeder is overleden en haar vader zit in de gevangenis, ze zit op de academie doordat ze goed kan dansen. Charlie Timmermans (Marie Verhulst) is nogal exentriek en is altijd vrolijk. Ze leeft nogal in haar eigen wereldje met eigen regels. Ze wil graag actrice worden. Jimmy O’Hara (Elindo Avastia) is enorm slim en kan heel goed pianospelen, maar is sociaal best wel onhandig. Alex De Conicnk (Wout Verstappen) is grappig, creatief en werkt anderen soms op hun zenuwen, ook komt hij vaak in benarde situaties terecht.

De vijf zijn toegelaten op de DAM Academie, maar helaas voor hen ziet schooldirecteur Ronny ‘Rocco’ Kent (Hans De Munter) hun talent niet, hij ziet alleen star quality. Door hun arrogante klasgenoten Brandon Kent (Matthew Michel), die de zoon van de directeur is en Lauren de Lillo (Justine De Jockheere) worden ze buitenbeentjes en krijgen ze te maken met flauwe grappen en pesterijen. Ze proberen er iets aan te veranderen maar het gaat van kwaad tot erger tot ze hulp krijgen uit een wel heel onverwachte hoek.

Op de DAM Academie krijgen ze onder meer les van danslerares Elvira de Neve (Kristel Verbeke van K3), dramalerares Dora Van Der Dock (Agnes De Nul) die het goed kan vinden met de eigenaar van de school en nu onderdirectrice Isabella Vermeer (Machteld Ramoudt), theorieleraar Pieter Verlinden (Kobe Van Herwegen), muziekleraar Florian Thys (Maarten Mertens)

Ghost Rockers is vanaf maandag 8 december elke schooldag te zien om 16:50 bij RTL Telekids op RTL8

Lees ook:

Redactie