web analytics

From Darkness bij BBC First

BBC FirstVanaf zaterdag 21 november wordt op BBC First de vierdelige psychlogische misdaadserie From Darkness uitgezonden. De serie werd in oktober op BBC One uitgezonden.

Claire Church (Anne-Marie Duff) leidt een afgelegen leven op een Schots eiland met haar partner Norrie en dochter Megan. Als er lichamen worden opgegraven op een bouwterrein in Manchester krijgt Claure en keuze om terug te keren naar deze stad. In de jaren 90 was ze namelijk een ambitieuze rechercheur daar. Als enige vrouw in het team was ze anders dan de collega’s: opmerkzaam en emphatisch. Ze nam ontslag omdat ze niet meer genegeerd wilde worden op het bureau en ze nam ook geen genoegen met de tweede plek in haar affaire met haar getrouwde baas John Hind (Johnny Harris).

John denkt dat de lichamen te maken hebben met een zaak uit 1998: vrouwen die verdwenen waar niemand eigenlijk om gaf dat ze weg waren, behalve Claire. John besluit dus om Claire op te zoeken en misschien niet alleen om de zaak af te sluiten, maar ook om haar weer voor zich te winnen. Als er nieuwe lijken opduiken moet Claire in het reine komen met haar verleden, helemaal als de moordenaar een boodschap voor haar achterlaat.

From Darkness is vanaf 21 november elke zaterdag om 21:00 te zien op BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven