web analytics

Fox bestelt Lucifer en Minority Report

De Amerikaanse zender Fox heeft twee nieuwe series besteld voor het nieuwe 2015-2016 seizoen.

De eerste serie is Lucifer, waar wel Lucifer (Tom Ellis) zien die zich verveeld als heerster van Hel en naar Los Angeles verhuist en daar helpt hij de politie om criminelen te straffen. Lauren German speelt Chloe Dancer, een detective die walgt maar ook gefascineerd is door Lucifer. Lesley-Ann Brandt speelt Maze, een demoon die de vorm van een vrouw heeft aangenomen en de best vriend van Lucifer is. Dan (Nicholas Gonzalez) is ook een detective en is Lucifer niet zo vertrouwd. Amenadiel (D.B. Woodside) is een engel die Lucifer moet overhalen om terug naar de hel te gaan en Rachael Harris is Linda de therapeut van Lucifer.

Minority Report is gebaseerd op de gelijknamige film. In die serie zien we hoe een man die achtervolgt wordt door de toekomst en een agent die door haar verleden wordt achtervolgt een duo vormen om zo de ergste misdaden in het jaar 2065 te stoppen, dus voordat ze gebeuren. Dit wordt gedaan dor drie precogs, Dash ,Arthur en Agatha die in de toekomst hebben kunnen kijken.

Dash (Stark Sands) heeft vreselijke visioenen en is in het geheim teruggekeerd en helpt de detective Lara Vega (Meagan Good) om de moorden te voorkomen die hij voorspeld. Ondertussen zoeken ze ook nog naar zijn vermiste tweelingbroer Arthur. Hun adoptiezus Agatha (Laura Regan) maakt de zaken wat moeilijker: zij wil juist dat Dash naar huis komt.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven