Bones seizoen 11 bij RTL5 te zien

BonesVanaf maandag 12 september is bij RTL5 het elfde seizoen te zien van de Amerikaanse misdaadserie Bones. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

In dit elfde seizoen maken we een tijdsprong van zes maanden nadat Booth (David Boreanaz) en Brennan (Emily Deschanel) hun baan bij de FBI en de Jeffersonian hebben opgezegd. Ondertussen is ook Brennan bevallen en traint Booth nu FBI-agenten in opleiding. Maar Brennan komt in actie als het team van Jeffersonian een lichaam in een uitgebrande auto onderzoeken. Het blijkt namelijk Booth te zijn. Maar dat zit uiteraard weer iets anders dan gedacht en later hebben de twee gewoon hun oude baan weer terug en onderzoeken ze onder andere de dood van een man waarvan de organen zijn verkocht. De vijfde aflevering van het seizoen is een bijzondere: dan is er namelijk crossover met de serie Sleepy Hollow. Tijdens Halloween vinden ze een lichaam zonder hoofd in een kerk en worden ze geholpen door FBI-agent Abbie Mills (Nicole Beharie) en Ichabod Crane (Tom Mison). Deze aflevering wordt op 10 oktober uitgezonden.

Het elfde seizoen van Bones is vanaf 12 september elke maandag om 21:30 te zien bij RTL5. Vanaf 6 februari 2017 gaat RTL5 weer verder met uitzenden van seizoen 11, en ze beginnen met aflevering 16.

Lees ook:

Redactie