web analytics

Foundation seizoen 2 bij Apple TV+

FoundationVanaf vrijdag 14 juli is bij Apple TV+ het tweede seizoen van de sciencefictionserie Foundation te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Het tweede seizoen speelt zich een eeuw later af dan het eerste seizoen en de spanningen lopen op in het heelal. Terwijl de Cleons zich uitbreiden begint een wraakvolle Koningin een plan om het Keizerrijk van binnenuit kapot te maken. Ondertussen stuiten Hari, Gaal en Salvor op een kolonie Mentalics met krachtige psionische gaven die een bedreiging vormen voor de hele psycho-geschiedenis.

De Foundation komt in een fase van religieuze vurigheid en verspreidt de leer van de Kerk van Seldon over de Outer Reach en zet aan tot de Tweede Crisis: een grootschalige oorlog tegen het Rijk. Te midden van deze monumentale gebeurtenissen lopen de verhaallijnen van de vier hoofdpersonages door elkaar terwijl ze zich door verraderlijke crises en verschuivende loyaliteiten worstelen en complexe relaties aangaan die uiteindelijk het lot van de mensheid zullen bepalen.

Het tweede seizoen van Foundation is vanaf 14 juli elke vrijdag te zien bij AppleTV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven