web analytics

Five Bedrooms seizoen 2 bij Net5

Five BedroomsVanaf dinsdag 30 mei is bij Net5 het tweede seizoen van Australische komedieserie Five Bedrooms te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe een groep bekenden die elkaar op een bruiloft zagen besloten om met elkaar een huis te kopen. Dit tweede seizoen gaat enkele maanden verder na het einde van het eerste seizoen. De vrienden bestaande uit socialite Liz (Kat Stewart), de laconieke Ben (Stephen Peacocke), moeder Heather (Doris Younane), dokter Harry (Roy Joseph) en Ainsley (Katie Robertson) hebben hun huis moeten verkopen en zoeken nu een nieuwe woning met elkaar.

Ainsley is dichter bij de bevalling na de affaire met haar collega, Lachlan (Hugh Sheridan), die tegelijkertijd ook zijn ex-vrouw Melanie (Kate Jenkinson) zwanger maakte. Ben en de veel oudere Heather zijn nog steeds een stel, hoewel ze het op een laag pitje houden voor hun huisgenoten. Harry’s moeder heeft zich erbij neergelegd dat haar dokterszoon homo is en is vastbesloten een man voor hem te vinden; en advocaat Liz, die failliet is gegaan door haar ex-man, begint met daten en verkent andere carrièremogelijkheden. We maken dit seizoen kennis met Liz’s ex, Stuart (Rodger Corser), Ben’s broer, Joseph (Daniel Lapaine) die een investeringsbankier is, en Harry’s nieuwe vriend, de stijlvolle clubeigenaar Xavier (Josh McKenzie).

Five Bedrooms is vanaf 30 mei elke dinsdag om 23:11 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven