web analytics

Familie Kruys vanaf 27 maart op RTL4, nu al bij Videoland

Familie KruysVanaf zondagavond 27 maart is de feelgoodserie Familie Kruys te zien bij RTL4, maar vanaf 19 februari is het gehele tweede seizoen al te zien bij Videoland. Het seizoen telt acht afleveringen.

In dit tweede seizoen zijn de problemen uit het eerste seizoen tussen styliste Bette (Linda de Mol) en aannemer Johan (Marcel Musters) nog niet opgelost. De relatie van haar broer Kirk (Rop Verheijen) met Morten (Frederik Brom) loopt ook helemaal nog niet op rolletjes. In de eerste aflevering van het tweede seizoen heeft Ruxandra (Elise Schaap) groot nieuws voor Thomas (Hans Dagelet). Ook in het seizoen zijn er weer de nodige gastrollen van Bekende Nederlanders. Zo neemt Bette een opdracht aan van Cécile Narinx van de Harper’s Bazaar om een fotoshoot te doen met Irene Moors. Piet Paulusma laat zich van een geheel andere kant zien en doet Bette ook de styling van Dries Roelvink terwijl Kirk en Morten Ferry Doedens tegen het lijf lopen.

Het tweede seizoen van Familie Kruys is vanaf 27 maart elke zondag om 21:30 te zien bij RTL4. En vanaf 19 februari is het volledige seizoen te zien bij Videoland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven