web analytics

Feelgood-komedie Familie Kruys van start bij RTL4

Familie Kruys
Vanaf zondag 29 maart zendt RTL4 het eerste seizoen uit van de nieuwe komedieserie Familie Kruys. De serie is bedacht door Linda de Mol en gaat over Bette, een styliste en haar familie. RTL4 heeft al een tweede seizoen van de serie besteld.

Bette Kruys (Linda de Mol) is een styliste van de sterren. Ze heeft geen man en ook geen kinderen. Bette is lichtelijk snobistisch en stiekem jaloers op haar slankere klanten. In de serie wordt ze verliefd op aannemer Johan (Marcel Musters), die in niets lijkt op haar ideale man. Haar broer is Kirk (Rop Verheijen). Hij is een acteur die thuis zit met een burn-out. Hij heeft een echtgenoot: Morton (Frederik Brom), die is welgesteld, maar niet heel trouw.

Hun vader is Thomas Kruys (Hans Dagelet). Een bekende schrijver die met volle teugen geniet van zijn succes: er zijn feesten, drank, drugs en vrouwen. Hij vindt het jammer dat Kirk homoseksueel is en Bette kinderloos, want hij was vast een leukere opa dan vader. Maar dan ontmoet hij de Roemeens Ruxandra (Elise Schaap) die knap, sexy, jong, dienstbaar en vruchtbaar is. Bette en Kirk zijn het niet echt eens met de keuze van hun vader.

Het eerste seizoen van Familie Kruys wordt uitgezonden vanaf zondag 29 maart om 21:30 op RTL4

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven