web analytics

Vierde seizoen Whitechapel bij NPO2

WhitechapelVanaf zaterdag 20 februari wordt door de KRO-NCRV op NPO2 het vierde en laatste seizoen uitgezonden van de Britse misdaadreeks Whitechapel. Dit seizoen bestaat uit zes afleveringen waarin elke twee afleveringen een afgeronde zaak zijn.

In de eerste zaak onderzoekt Inspecteur Chandler (Rupert Penry-Jones) en zijn team een bizarre moord op een zwerver. Daarna volgen nog meer macabere moorden waarbij het lijkt op een heksenjacht en zelfs de MI6 bemoeit zich er mee. Ook op het politiebureau gebeuren er rare dingen, Miles (Phil Davis) gaat zelfs in geesten geloven.

In de tweede zaak wordt het lijk van een Russische gangster gevonden zonder gezicht, vingerafdrukken en de huid die van de rug is gesneden. Een getuige zag dat het een oude vrouw was die de dader was, maar kan dat wel?

In de derde zaak hebben Chandler en Miles een teambuilding-dag georganiseerd. Maar dan worden ze weggeroepen: in het riool is een lichaam gevonden van een jonge man zonder al zijn organen. Het blijkt dat de seriemoordenaars deze meenemen. Ze moeten opschieten de daders te pakken want er is een jonge vrouw in gevaar en de zaak wordt persoonlijk voor Chandler.

Het vierde seizoen van Whitechapel is vanaf 20 februari elke zaterdag om 22:30 te zien op NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven