web analytics

Derde seizoen Familie Kruys bij Videoland en RTL4

Familie KruysVanaf vrijdag 27 januari is bij Videoland het derde seizoen te zien van de komische serie Familie Kruys. Dit derde seizoen telt acht afleveringen.

In het tweede seizoen zagen we dat Johan (Marcel Musters) een huwelijkaanzoek deed aan Bette (Linda de Mol). Ze weet eigenlijkj niet of ze wel ja heeft gezegd en dat ook nog terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Caroline Mout). De zwangere Ruxandra (Elise Schaap) is gevlucht naar Roemenië omdat ze het alcoholgebruik van Thomas (Hans Dagelet) helemaal zat is. Maar daardoor komt hij wel meer in de problemen en belandt zelfs in de cel. Dan besluiten Kirk (Rop Verheijen) en Morton (Frederik Brom) dat het tijd wordt dat ze terugkomt om Thomas te redden van de afgrond. En hoe gaat het eigenlijk met het contract tussen Kirk en Morton waarin ze elkaar seksueel wat vrijer laten?

Ook dit seizoen zijn er weer verschillende gastrollen van bekende Nederlanders die zichzelf spelen: Natasja Froger, Annemarie van Gaal, Maurice Wijnen, Kim Feenstra, Hans Klok, modeontwerper Claes Iversen, fitnesscoach Carlos Lens en Monique des Bouvrie

Vanaf 27 januari is het volledige derde seizoen van Familie Kruys te zien bij Videoland. Vanaf 19 maart is dit seizoen wekelijks te zien om 21:30 bij RTL4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven