web analytics

Endeavour Morse seizoen 7 bij NPO2 één

EndeavourVanaf vrijdag 27 maart is bij één het zevende seizoen te zien van de Britse serie Endeavor Morse. Dit seizoen telt drie afleveringen. Een achtste seizoen is al aangekondigd.

Endeavour (Shaun Evans) begint het jaar 1970 in een Venetiaans operahuis en begint in Italië een relatie met Violetta Talenti (Stephanie Leonidas). In Oxford wordt er een moord gepleegd op Molly Andrews op een jaagpad en Thurday (Roger Allam) volgt zijn intuïtie en denkt dat hij de dader al snel te pakken heeft. Het onderzoek leidt de rechercheurs naar een laboratorium waar proeven met buitenzintuiglijke waarnemingen worden gedaan.

In de tweede aflevering is de politieke campagne in volle gang terwijl ook de raciale spanningen oplopen. In een steef wordt een groep Pakistaanse jongeren afgetuigd. Thursday en Morse onderzoeken de zaak en dan wordt er ook een bezorger van een Indiaas restaurant als vermist opgegeven.

In de derde aflevering wordt er opnieuw een dode gevonden op het jaagpad, deze keer een studente en dat zorgt er voor dat er vragen komen of de politie wel de juiste heeft opgepakt. Morse en Thursday krijgen steeds meer spanningen tussen hen als ze het maar niet eens lijken te worden. Ondertussen onderzoekt Morse ook een reeks bizarre ongelukken waarbij het lijkt of die met elkaar in verband staan.

Endeavour Morse is vanaf 27 maart 2020 elke vrijdag rond 20:30 te zien bij één

Dit seizoen is vanaf 4 september 2021 elke zaterdag om 22:35 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven