web analytics

Endeavour seizoen 2 bij één en NPO1

EndeavourVanaf vrijdag 4 december zendt het Belgische één het tweede seizoen uit van Endeavour, de prequel van Inspector Morse. Dit seizoen bestaat uit vier afleveringen. Vanaf 1 februari is de serie bij NPO1 te zien.

In het tweede seizoen van Endeavour is het 1966 en keert Endeavour Morse (Shaun Evans) terug bij het Cowly politiestation nadat hij een paar maanden het wat rustiger aan heeft gedaan. Hij wordt warm verwelkomt door C.S. Bright (Anton Lesser) en D.S. Jakes (Jack Laskey), maar D.I. Thursday (Roger Allam) begint wat beter op de jonge Endeavour te letten. Aan het einde van het eerse seizoen is hij neergeschoten en hij heeft nu last van stress en paranoïde gevoelens en grijpt hij meer naar de fles.

In dit tweede seizoen wordt er onder andere een verdachte zelfmoord onderzocht, wordt een man in een museum vermoord, worden er vrouwen gewurgd en wordt er een jongetje vermist en is een journalist dood op de spoorlijn gevonden. Dan blijkt er ook nog politiebewijs verdwenen te zijn.

Endeavour seizoen twee is vanaf 4 december elke vrijdag te zien om 20:40 op één. En vanaf 1 februari elke woensdag om 21:25 bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven