web analytics

Eerste seizoen Dark Heart bij canvas

Dark HeartsVanaf zaterdag 9 maart is bij canvas de Britse misdaadserie Dark Heart te zien. Dit seizoen telt twee afleveringen van anderhalf uur.

Detective Will Wagstaffe (Tom Riley) besteed al zijn tijd aan zijn werk, maar hij heeft zo zijn eigen persoonlijke problemen, waaronder de onopgeloste moord van zijn ouders dat zijn invloed heeft op zijn werk en zijn privé-leven, waaronder zijn knipperlichtrelatie met Sylvie (Miranda Raison). Een goede band heeft hij met zijn zus Juliette (Charlotte Riley) en haar zoontje Harry.

In de eerste aflevering onderzoekt hij de dood van een jonge verpleegster in de Londense metro. Bewakingsbeelden laten zien dat ze op de vlucht was voor iemand en forensisch bewijs vindt een dna-spoor wat een link heeft met een vermiste tiener die al zeven jaar wordt dood gewaand. Wagstaffe duikt in deze zaak met zijn nieuwe team Rob Mullan (Jason Maza), Ray Monk (Alex Carter), Annie Webb (Michele Austin) en patholoog Luke Paul (Gregg Chillin).

In de tweede aflevering wordt er een jonge vrouw vermoord teruggevonden in een kerk in Oost-Londen. Wagstaffe en zijn team richten zich op haar stalker, maar ook haar liefdesleven. Het wijst er op dat ze een afspraak had met een onbekende man, maar als Wagstaffe op het punt staat om de moord op te lossen dreigen de problemen in zijn eigen leven uit de hand te lopen.

Dark Hearts is 9 en 16 maart om 20:35 te zien bij canvas

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven