web analytics

The King’s Affection bij Netflix

The Kings AffectionOp vrijdag 22 oktober is bij Netflix de Koreaanse serie The King’s Affection te zien. De serie telt twintig afleveringen.

Als de vrouw van de kroonprins bevalt van een tweeling, een jongen en een meisje, is het ongewenst want een tweeling is een slecht teken. En dus moet de dochter vermoord worden. Maar om haar te redden wordt ze in het geheim het paleis uit gesmokkeld. Een paar jaar later overlijdt het jongetje Lee Hwi door een onfortuinlijk ongeluk. Om zijn dood te verbergen zorgt de moeder er voor dat de dochter wordt teruggehaald en wordt opgevoed als prins Lee Hwi (Park Eun Bin). Uiteindelijk wordt Lee Hwi de kroonprins en ze is bang dat haar echte identiteit bekend wordt en houdt iedereen op een afstand door haar emoties te verbergen.

Dat lukt heel goed tot ze gevoelens krijgt voor Jung Ji Woon (Rowoon), haar leraar die uit een adellijke familie komt. Hij is onderdeel van de sikangwon, een overheidsdienst met als enige doel om de kroonprins te onderwijzen. Hij is een knappe man die volhardend en vasthoudend is, maar ook het leven neemt zoals het komt en vrij van zorgen leeft als een optimist en van het leven geniet.

The King’s Affection is vanaf 22 oktober te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven