web analytics

Dramaserie Firefly Lane bij Netflix

Firefly LaneOp woensdag 3 februari is bij Netflix de Amerikaanse dramaserie Firefly Lane. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

In de serie zien we de vriendschap tussen twee verschillende vrouwen: Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke). Ze hebben elkaar ontmoet in 1974 toen de introverte Kate in shock was toen ze zag dat de populaire Tully bij haar in de straat kwam wonen en ze vrienden werden. Door een tragedie zijn ze bij elkaar gekomen en zijn ze nu beste vrienden.

Dertig jaar lang hebben ze up en downs meegemaakt, teleurstellingen, hartenzeer en vreugde. De een is erg rijk en beroemd geworden terwijl de ander heeft gekozen voor een huwelijk en het moederschap, maar toch zijn ze altijd vrienden gebleven. Tully is nooit over het feit gekomen dat haar moeder het gezin heeft verlaten en gebruikt nu mannen en haar carrière als bevestiging, maar als ze om zich heen kijkt beseft ze dat ze toch wel alleen is. Kate haar grote wens was om een familie te stichten en nu ze dat heeft is ze soms best jaloers op het jetset-leven dat Tully heeft. Maar dan slaat het noodlot opnieuw toe.

Firefly Lane is vanaf woensdag 3 februari te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven