web analytics

Laatste seizoen Firefly Lane bij Netflix

Firefly LaneOp vrijdag 2 december verschijnt het tweede en laatste seizoen van de Amerikaanse dramaserie Firefly Lane bij Netflix. De eerste negen afleveringen verschijnen in december, de laatste zeven in 2023.

Dit seizoen komen we te weten wat er voor zorgde dat de vriendschap voorbij was tussen de twee Firefly Lane meiden. We zien hoe Kate (Sarah Chalke) om gaat met de terugkomst van Johnny (Ben Lawson) uit Irak terwijl Tully (Katherine Heigl) mogelijk voor de rechter moet verschijnen nadat ze is weggelopen bij haar talkshow en haar carrière opnieuw moet beginnen. Dit zorgt er voor dat ze op zoek gaat naar antwoorden over zichzelf, wie ze is en waar ze vandaan komt en dus ook de zoektocht naar de vader die ze nooit heeft ontmoet, wat haar hippie-moeder Cloud (Beau Garrett) liever zo wil houden.

In de jaren 80 zien we Kate (Roan Curtis) en Johnny verliefd op elkaar worden, wat zorgt voor drama op de redactie waar ze werken. Tully (Ali Skovbye) haar carrière gaat goed als ze in contact komt met sportpresentator Danny Diaz (Ignacio Serricchio). In de jaren 70 zien we hoe Kate en Tully (London Robertson) als tieners moeite hebben om vrienden te blijven als Cloud de gevangenis in moet voor het handelen in drugs en Tully bij haar oma gaat wonen. Ze zijn ver van elkaar verwijderd maar ze weten dat ze elkaar nodig hebben.

De eerste negen afleveringen van het tweede seizoen van Firefly Lane is vanaf vrijdag 2 december te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven