web analytics

Dramaserie Brussel bij KPN

BrusselVanaf 20 januari verschijnt bij KPN Presenteert de dramaserie Brussel. Het verhaal is geschreven door Leon de Winter en geregisseerd door Arno Dierickx. De serie telt tien afleveringen.

De serie Brussel is een mozaïkvertelling en volgt onder andere Moniek van Dalen (Johanna ter Steege), bestuurslid van de oliemaatschappij TransOil Internationaal. Om een contract binnen te halen heeft ze steun nodig van de Eurocommissarissen en komt hierdoor tegenover haar grootste concurrent en voormalig minnaar en oligarch Viktor Petrenko (Alexander Lazaarev) te staan. Haar dochter Nadja (Carolien Spoor) heeft zich verloofd met Pjotr (Steef de Bot) die journalist is bij een Brusselse nieuwssite. Ook volgen we onderzoeksrechter Charlotte Verne (Liesa van der Aa) die bij het oplossen van een moord op een Nederlandse politicus wordt bijgestaan door de Nederlandse Majoor Mohammed de Vries (Daniël Boissevain) die op zijn beurt op zoek is naar zijn zoon Mark (Tobias Kersloot) die dreigt te radicaliseren. Mark heeft nogal moeite dat zijn moeder Laura (Maartje Remmers) een vriendin heeft: Marjan (Nadja Hüpscher). In Afghanistan volgen we Mahmud, een ingenieur die onderweg is naar Brussel met een geheime missie en de Congolese Ekweme wil terug naar Brussel waar hij gestudeerd heeft om zijn vrouw te ontmoeten.

Andere acteurs zijn: Hans Dagelet, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Aus Greidanus, Ger Thijs, Poal Cairo, Nanette Drazic, Truus te Selle, Arend Pinoy en Lily Travers

Vanaf vrijdag 20 januari is Brussel te zien bij KPN Presenteert, kanaal 18 en on demand.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven