web analytics

Eerste acteurs en verhaal dramaserie Brussel bekend

BrusselProducent Endemol Shine heeft wat meer bekend gemaakt over de damaserie Brussel die ze maken voor KPN en die dan ook voor KPN-klanten te zien is via KPN Presenteert en KPN Play.

Brussel is bedacht en geschreven door Leon de Winter en is een mozaïekvertelling die zich onder andere afspeelt in België, Nederland Afghanistan en Rusland. De regisseur is Arno Dierickx die eerder werkte aan Overspel, Vuurzee en Russen.

Zo zien we Moniek van Dalen (Johanna ter Steege), bestuurslid van oliemaatschappij TransOil International, om een contract binnen te halen heeft ze de steun nodig van de Eurocommissarissen maar hierdoor komt ze lijnrecht tegenover haar grootste concurrent en voormalig minnaar oligarch Viktor Petrenko (Alexander Lazarev) te staan. Haar dochter Nadja (Carolien Spoor) heeft zich verloofd met Pjotr, journalist van een Brusselse nieuwssite. In Brussel zien we ook onderzoeksrechter Charlotte Verne (Liesa van der Aa) die bij het oplossen van een moord op een Nederlandse politicus wordt bijgestaan door de Nederlandse legerofficier Mohammed de Vries (Daniël Boissevain) die op zoek is naar zijn zoon Mark (Tobias Kersloot) die dreigt te radicaliseren. Mark heeft nogal moeite met Marjan (Nadja Hüpscher) die de nieuwe vriendin is van zijn moeder Laura (Maartje Remmers). In Afghanistan zien we Mahmud, een ingenieur die via Afrikaanse woestijnenop weg naar Brussel is met een geheime missie en de Congolese Ekweme wil terug naar de stad waar hij gestudeerd heeft en zijn vrouw te ontmoeten.

Brussel is vanaf december 2016 te zien bij KPN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven