Dokter Tinus seizoen 6 bij SBS6

Dokter TinusVanaf maandag 28 augustus is bij SBS6 het zesde seizoen te zien van de Nederlandse serie Dokter Tinus. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

Nadat Lisa samen met Harrie naar Spanje is vertrokken heeft dokter Tinus (Thom Hoffman) besloten om terug te keren naar Amsterdam. Hij werkt weer als topchirurg in een academisch ziekenhuis en hij wil helemaal niet meer terug naar Wourkem. Daar is zijn praktijk overgenomen door Dokter Leonie Santberg (Marit van Bohemen), die er leuk uit ziet maar weinig kennis heeft en vooral vitaminepillen voorschrijft. De dorpelingen vinden dat maar niets en hebben liever Dokter Tinus terug, die niet altijd even aardig was.

Maar hoe kan Tinus weer gelukkig worden in het dorp waar zoveel herinneringen liggen? De dorpelingen helpen cupido een handje waardoor er bijzondere situaties ontstaan. Zo krijgt hij Poolse huishoudster Zofia (Georgina Verbaan) over de vloer, komt hij in contact met schooljuf Nienke (Kim-Lian van der Meij) en krijgt het dorp een nieuwe burgemeester (Tina de Bruin) die een puberzoon heeft: Pepijn (Merlijn Kamerling)

Het zesde seizoen van Dokter Tinus is vanaf 28 augustus elke maandag om 20:30 te zien bij SBS6

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *