web analytics

Dokter Tinus seizoen 4 vanaf 28 september bij SBS6

Dokter TinusVanaf 28 september is het vierde seizoen te zien van de komische serie Dokter Tinus. De serie voor het eerst op maandag te zien en begint met een dubbele aflevering.

In het vierde seizoen blijkt dat dokter Tinus (Thom Hoffman) en Lisa (Jennifer Hoffman) nogal te verschillen over hoe ze hun zoontje Harry willen opvoeden. Als dan ook nog de moeder van Tinus, gespeeld door Sjoukje Hooymaayer, bij hen intrekt wordt het helemaal een crisis. Ook blijven de inwoners van Wourkem de huisarts lastig vallen met allerlei kwamen. Dokter Tinus weet altijd een oplossing voor zijn patiënten, maar zelf raakt hij de greep op het leven kwijt, en dan komt ook nog eens zijn bloedfobie terug. Verder zijn er huwelijksaanzoeken, een gewonde man in een kruiwagen, een geheime bewonderaar en zijn er oppasproblemen.

De rol van Gijs wordt in dit seizoen gespeeld door Job Bovelander, hij neemt de rol van Ludwig Bindervoet over. Er zijn gastrollen van Harry Piekema en Johnny Kraaijkamp jr. Ook te zien in dit seizoen zijn Miryanna van Reeden, Elle van Rijn en Kees Boot.

Het vierde seizoen van Dokter Tinus is vanaf maandag 28 september om 20:30 te zien op SBS6

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven