web analytics

Thom Hoffman en Angela Schijf winnen Zilveren Televiziersterren

Dokter TinusOp donderdagavond 13 oktober werd de Televizierring uitgereikt. Voor het eerst waren er ook prijzen voor acteurs uit een televisieserie.

De Zilveren Televizierster voor Beste acteur ging naar Thom Hoffman voor zijn rol als Tinus Elschenbosch in de serie dokter Tinus. Andere genomineerden waren Achmed Akkabi (voor Moordvrouw en Bluf) en Victor Reinier (voor Flikken Maastricht). De prijs werd uitgereikt door Famke Jansen die begin 2017 de hoofdrol zal spelen in de spin-off van de Amerikaanse dramaserie The Blacklist, namelijk The Blacklist: Redemption.

De Zilveren Televizierster voor Beste actrice ging naar Angela Schijf voor haar rol als Eva van Dongen in Flikken Maastricht. Andere genomineerden waren: Isa Hoes (Celblok H) en Monic Hendrickx (Penoza). De prijs werd uitgereikt door politiewoordvoerster Ellie Lust.

Dramaserie Penoza was genomineerd voor het vierde seizoen voor de Gouden Televizierring, maar het programma Floortje naar het einde van de Wereld ging er met de prijs vandoor. Het programma Geer & Goor: Zoeken een Hobby was de andere genomineerde.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven