Derde seizoen The Sandhamn Murders bij NPO3

The Sanhamn MurdersVanaf 22 september is bij NPO3 het derde seizoen (soms aangemerkt als het zesde seizoen) uitgezonden van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In de eerste aflevering is de zomer begonnen en hebben eilandbewoners Carsten (Alexander Karim) en Celia Larson (Kaisa Hammarlund) iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuwe luxe huis in te wijden. Maar veel eilandbewoners zijn niet al te blij met het bouwproject. Alleen Nora (Alexandra Rapaport) en Jonas (Stefan Gödicke) zijn enthousiast om naar het feest te gaan die vreselijk zal eindigen.

In de tweede aflevering is het tijd voor het zeilkamp in Knarrholmen. Benjamin (Grim Lohman) voelt zich een buitenbeentje en de verschillende oudere jongens maken het hem lastig. En dan blijkt er ook nog iemand naar de jongens van het zeilkamp te loeren. Ondertussen neemt Thomas (Jakob Cedergren) een andere baan om meer tijd met zijn familie door te brengen.

In de derde aflevering krijgt de politie een anonieme melding van huiselijk geweld gaat Mia (Sandra Andreis) naar Minna (Hanna Alström) die met haar pasgeboren zoon ernstig gehavend in het ziekenhuis aankwam. Haar echtgenoot André (Linus Wahlgren) doet er ondertussen alles aan om zijn familie terug te krijgen.

In de vierde aflevering staan Mia en Thomas op de uitkijk voor alcoholsmokkelaars. Alles lijkt rustig te zijn en dus gaat Thomas een kop koffie drinken. Dan verschijnt er een vrachtwagen en kan Mia niet wachten om ze op heterdaad te betrappen. Ze wordt geslagen en Thomas is vastbesloten om de aanvallers en smokkelaars te vinden.

Het derde seizoen van The Sandhamn Murders is vanaf 22 september elke zaterdag te zien om 20:30 bij NPO3

Lees ook:

Redactie