web analytics

Call the Midwife kerstaflevering 2022 bij BBC First

Call the MidwifeOp Tweede Kerstdag, maandag 26 december, is bij BBC First de kerstaflevering te zien van Call the Midwife.

Het is december in 1967 en het leven in Poplar keert weer terug naar normaal na het verschrikkelijke treinongeluk. Ook Trixie (Helen George) is weer terug van Portofino en daar is vooral Matthew (Olly Rix) erg blij mee.

De vroedvrouwen verhuizen de kraamkliniek naar een nieuw pand en één van de eerste patiënten die langskomt is Rhoda Mullocks (Liz White). Het team kent haar goed, in het vijfde seizoen zagen we dat haar pasgeboren baby is getroffen door thalidomide (softenon). Nu is ze opnieuw zwanger en erg zenuwachtig. Zuster Crane (Linda Bassett) zorgt voor een zwangere alleenstaande moeder die net uit de gevangenis komt terwijl zuster Frances (Ella Bruccoleri) een bevalling begeleidt in een kledingfabriek.

Fred (Cliff Parisi) besluit om geld in te zamelen voor de families die getroffen zijn door het treinongeluk en komt zelfs op het idee om een talentenjacht te organiseren: Poplartunity Knocks.

De kerstaflevering van Call the Midwife is op 26 december om 19:00 te zien bij BBC First.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven