web analytics

Britse serie Without Sin bij NPO2 en Videoland

Vanaf zaterdag 25 maart is bij NPO2 de Britse dramaserie Without Sin te zien. De serie telt vier afleveringen.

We volgen Stella Tomlinson (Vicky McClure) drie jaar nadat haar 14-jarige dochter Maisy vermoord werd aangetroffen in haar ouderlijk huis met de gemaskerde Charles Stone (Johnny Harris) boven haar lichaam. Door een gevoel van schuld en wroeging van die nacht heeft Stella gekozen voor een nachtelijk bestaan als Uber-chauffeur. Ze is vervreemd geraakt van haar ex-man Paul (Perry Fitzpatrick) die nog steeds in hun oude huis woont met zijn nieuwe vriendin Meera (Krupa Pattani).

In een poging om verder te gaan komen Stella en Paul weer bij elkaar om te luisteren van een opname van Charles die volgens hen boete wil doen voor zijn zonden en zich wil verontschuldigen voor de moord op hun dochter. Stella keert dus terug naar Millfieds wijk en omringt zich met mensen die haar dierbaar zijn zoals haar moeder Jessie (Dorothy Atkinson) en haar ex en nu beste vriend Remy (Johann Myers). Als Paul vertelt dat Meera zwanger is en hij door wil met zijn leven besluit Stella dat ze niets te verliezen heeft en wil ze naar de gevangenis om Charles te bezoeken.

Charles komt met de verrassende boodschap dat hij Maisy niet heeft vermoord en als ze de echte moordenaar wil vinden zich moet verdiepen in de verdwijning van een ander meisje, Cleo, dat verband houdt met de dood van Maisy.

Without Sin is vanaf 25 maart elke zaterdag rond 22:30 te zien bij NPO2

Vanaf maandag 2 oktober 2023 is de serie te zien bij Videoland

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven