web analytics

Britse serie Whitstable Pearl seizoen 2 bij BBC First

Whitstable PearlVanaf maandag 5 december is bij BBC First het tweede seizoen te zien van de Britse detectiveserie Whitstable Pearl. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we hoe Pearl (Kerry Godliman) haar werk in het restaurant Whitstable Pearl wist te combineren met haar bijbaan als detective, maar in het tweede seizoen geeft ze haar detectivewerk voorrang en is ze nu detective die ook een restaurant heeft. Het is zes maanden nadat detective Mike McGuire (Howard Charles) en Pearl hebben besloten dat ze beter vrienden kunnen blijven. Ze blijven elkaar ook zien, want de zaken die Pearl onderzoekt zijn wat groter dit seizoen, zoals een mogelijke kidnapping, onderzoeken ze een man aan de overkant en een poging tot moord op een beroemdheid uit de jaren 70. En alle zaken hebben overlap met de zaken die Mike ook onderzoekt, dit zorgt er voor dat ze de zaak sneller dan de ander willen oplossen terwijl ze als ze juist samenwerken een ijzersterk team zijn.

Dit seizoen keren ook de moeder van Pearl, Dolly (Frances Barber) en haar zoon Charlie (Rohan Nedd) terug. Nieuw is Tom (Robert Webb) als de nieuwe vriend van Pearl en Kat (Emily Head) als de nieuwe vriendin van Mike.

Whitstable Pearl is vanaf 5 december elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven