web analytics

Britse detective Grantchester seizoen 7 bij NPO2

GrantchesterVanaf maandag 17 juli is bij NPO2 het zevende seizoen van de Britse serie Grantchester te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Dit zevende seizoen speelt zich af in 1959 waar dominee Will Davenport (Tom Brittney) en zijn goede vriend inspecteur Geordie Keating (Robson Green) weer verschillende moorden oplossen en denken ze aan hun toekomst. Er zullen wat beslissingen genomen worden dat het leven in Grantchester kan veranderen.

Zo heeft Geordie ook genoeg drama in zijn eigen leven nadat zijn huwelijk met Cathy (Kacey Ainsworth) aan een zijden draadje hangt en zijn best moet doen om haar hart weer te veroveren. Nieuw dit seizoen is het nichtje van Cathy, Bonnie Evans (Charlotte Ritchie) die haar zal bijstaan nu Cathy alleen is. Bonnie is een weduwe met een jong zoontje en Will lijkt interesse in haar te hebben.

In de eerste aflevering wordt het lichaam van Lord Edmund Fitzgerald gevonden op zijn familielandgoed. Will en Geordie komen meteen tegenover hun nieuwe baas DCI Elliot Wallace (Michael D. Xavier) te staan of er wel sprake is van moord. In de tweede aflevering is Lester Carmichael dood gevonden met een nekwond en al snel blijkt zijn persoonlijke leven minder smetteloos dan wat hij en zijn vrouw aan het publiek laten zien.

Grantchester is op 17 tot 20 en 24 en 25 juli om 20:30 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven