web analytics

The Beauty Queen of Jeruzalem seizoen 2 bij Netflix

Op vrijdag 14 juli verschijnt bij Netflix het tweede seizoen van de Israëlische dramaserie The Beauty Queen of Jeruzalem. Het tweede seizoen telt zestien afleveringen.

In de serie volgen we verschillende generaties van de familie Ermosa in de eerste helft van de twintigste eeuw, met nadruk op het liefdesleven en de familieruzies in een steeds veranderend Jerusalem. In het eerste seizoen zagen we hoe Rosa (Hila Saada) die in een delicatessenwinkel werkt zich aangetrokken voelt de zoon van de eigenaar, maar Gabriel (Michael Aloni) is al verliefd op een verboden vrouw. Ze maakt een keuze die haar relatie met haar oudste dochter jarenlang zal beïnvloeden.

In het tweede seizoen zijn Luna (Swell Ariel) en haar man David (Israel Ogalbo) op huwelijksreis maar David heeft nog last van trauma’s van zijn tijd in het leger. Hun problemen worden groter als ze een groep Britse soldaten ontmoeten en hun nogal vrijgevochten vrouwen. Gabriel gaat op zoek naar zijn verloren zoon en komt ook weer in contact met zijn voormalige liefde Rochel (Yuval Scharf) wat zorgt voor problemen in zijn huwelijk met Rosa. De broer van Rosa, Ephraim (Tom Hagi) wordt lid van de rechtse Zionistische militaire organisatie Lehi wat de familie in gevaar brengt.

Het tweede seizoen van The Beauty Queen of Jerusalem is vanaf vrijdag 14 juli te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven