web analytics

Derde seizoen voor Grantchester, Freeform komt met Cloak and Dagger en Famous in Love

GrantchesterDe Britse zender ITV heeft een derde seizoen besteld van de Britse crimeserie Grantchester. In de serie zien we hoe dominee Sidney Chambers (James Norton) samen met de nogal knorrige detective Geordie Keating (Robson Green) verschillende misdaden oplost in het plaatsje Grantchester. In 2014 kwam het eerste seizoen en in april 2016 werd het tweede seizoen uitgezonden. Wanneer het derde seizoen komt is nog onbekend.

De Amerikaanse kabelzender Freeform heeft twee series besteld. Famous in Love is de eerste en gaat over Paige (Bella Thorne), een doodnormale student die doorbreekt nadat ze auditie doet voor een echte Hollywood blockbuster. Nu moet ze omgaan met haar nieuwe leven waarin ze beroemd is en wel erg goed kan opschieten met de twee andere acteurs in de film. Ook leert dat ze dat een It-girl zijn niet alleen maar leuk is. Andere acteurs zijn Carter Jenkins, Jesse Henderson, Keith Powers, Niki Koss, Georgie Flores, Perrey Reeves, Pepi Sonuga en Mark Valley.

De andere serie is de stripverfilming Marvel’s Cloak and Dagger. In die serie zien we de relatie tussen Tandy Bowen en Tyrone Johnson die van verschillende achtergronden komen. Naast hun opbloeiende liefde hebben ze ook te maken met superkrachten die ze hebben gekregen. Tandy kan messen van licht werpen en Tyrone kan anderen juist in duisternis omhullen. Ze leren snel dat ze beter samen kunnen blijven, maar hun gevoelens voor elkaar maakt het allemaal nog ingewikkelder.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven